Kun "perkele" ei auta.

Meille henkilöstöasiat eivät ole vaikeita.

Miten voin auttaa?

Suunnitelmallinen pysähdys teidän tarpeisiinne

puolilähikuva_valkea.pngMikä tekee työnteosta tekemisen arvoisen - Dialoginen toimintakulttuuri tavoitteena

Tämän ajan tarpeet henkilöstöjohtamiselle ja urakehitykselle ovat varsin moninaiset ja haastelliset. Siksi tarjoamme hallittua pysähdystä, jossa tunnistetaan haasteet ja rakennetaan henkilöstöjohtamisen käytänteet ajan tasalle tulevaisuutta ennakoiden.

Olipa haasteenne sitten henkilöstön kehittämiseen, muutostarpeisiin tai henkilökohtaiseeen urakehitykseen liittyviä, tarjomme laadukasta pysähdystä asian äärelle ja valitsemme siihen sopivan työkalun ja oikeat ihmiset tukemaan tavoitteeseen pääsemistä. Haluamme edesauttaa vireyden ylläpitoa organisaatioissa ja yrityksissä sekä lisätä samalla henkilöstöjohtamisen hallittavuutta muuttuvassa maailmassa.

Oma tausta erillaisissa koulutus-. projekti- ja valmennusalan tehtävissä antaa minulle perspektiiviä sekä intoa nähdä ja viedä asioita eteenpäin tarpeistanne lähtien. Lisäksi monipuolinen koulutustausta ja osaamiseni antavat työkaluja mukauttaa palvelu sopivaksi lähtökohdat ja tavoitetila huomioiden.

Yhdessä tehden, yhdessä luoden ja tuloksia aikaansaaden

Tero Vornanen
TopGoaling Oy

HR:n ABC

HR:n ABC on palvelupaketti, jonka avulla kartoitat henkilöstöjohtamisesi nykytilanteen ja mahdollisuudet.

Lue lisää!

Valmennus

Mitä eroa on valmennuksella ja koutsaamisella? Tero Vornanen avaa käsitteiden saloja.

Lue lisää!

Seminaari

"Kun perkele ei riitä". Tule kuuntelemaan  Huuhkajien päävalmentajaa ja ihmisten johtaja Markku Kanervaa valmentavan johtamisen  saloissa! 30.10.2020

Lue lisää!

Palautelomake

Ota yhteyttä

-merkityt kentät ovat pakollisia